Bravida TSM söker 10 Fastighetstekniker till Stockholmsområdet.

Bravida TSM (Technical Service Management) erbjuder totallösningar för optimal teknisk förvaltning av alla typer av fastigheter. Vi levererar en rikstäckande fastighetsjour och utför även service på vitvaror, tvättstugemaskiner och storköksutrustning. Våra kunder finns i privat och offentlig sektor vilket är allt från skolor, bostäder, kontor, köpcentrum till industri. Vi arbetar hårt för att vara en flexibel organisation, både gentemot kunder och personal, utan att för den skull göra avkall på vår identitet.

Dina arbetsuppgifter
Bravida TSM söker 10 Fastighetstekniker till Stockholmsområdet. Du kommer att svara för det tekniska utförandet och inom ramen för arbetsuppgifterna rapportera avvikelser eller bristfälligheter i material eller arbeten. Dessutom ska du tillvarata företagets intresse i det dagliga arbetet samt säkerställa att företagets verksamhetssystem följs.

Vi erbjuder dig
Vill du arbeta med fastighetsskötsel och underhåll? Då kan vi erbjuda dig en stimulerande arbetsplats med spännande och varierande arbetsuppgifter. Genom effektiva och miljömedvetna installationer och underhållande service ger Bravida fastigheter liv. Som en del av Bravida har du möjlighet att utvecklas och växa inom koncernen, vi är beredda att satsa på dig. Är du beredd att jobba hårt och är engagerad kan du nå långt hos oss.

Vem är du?
Vi söker dig som har relevant utbildning och/eller dokumenterad arbetslivserfarenhet inom skötsel och underhåll av fastigheter. Meriterande är elbehörighet (BB1/BB2) och kunskaper inom VS, Snickeri och Ventilation. Du har förmåga att lösa tekniska problem självständigt och räds inte för att ta egna initiativ. Som person är du utåtriktad och arbetar på ett service- och kundinriktat sätt. Du trivs i kontakt med både kunder och kollegor och har en mycket god samarbetsförmåga. Likaså värdesätter vi din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt. Vi ser att du är prestigelös, framåt och ansvarstagande. Som person ska du även kunna hantera stress väl samt inte vara rädd för att ta för dig. Du måste tycka om att arbeta i team och vara serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid att du vill lära dig verksamheten från grunden. B-körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen ansök nedan. För mer information om tjänsten eller övriga frågor är du välkommen att kontakta Hamid Bakhtiari, Kundansvarig TSM, efter den 3:e augusti på 08-695 25 33.

Läs mer om Bravida på www.bravida.se och följ oss på www.facebook.com/bravida.se

Bravida är Skandinaviens främsta totalleverantör av installations- och servicetjänster med cirka 9 000 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs och ventilation och erbjuder allt från design och projektering till installation, drift och underhåll. Bravida finns representerade på drygt 160 platser i Sverige, Norge, Danmark och Finland.