Återförsäljare Swetherm

SweTherm och Vega Energi har tecknat ett avtal med varandra där Vega Energi blir SweTherms återförsäljare av värmeväxlare i Stockholms Län, Mälardalen och Norge.

SweTherm är ett ungt och expansivt företag med medarbetare som tillsammans har samlat en mångårig erfarenhet. SweTherm började sin verksamhet år 2001 och erbjuder lösningar med fjärrvärme/kylacentraler med flexibilitet och lösa värmeväxlare med egna patenterade lösningar.

Nu har vi på Vega tagit ett ytterligare steg till att vara en totalleverantör av tjänster och produkter.

Vi ser fram mot ett gott samarbete med SweTherm och en ljus framtid med nöjda kunder. Ring till oss när ni behöver en fjärrvärmecentral eller en fjärrkylacentral

Fjärrvärmecentraler

Vega Energi AB är återförsäljare av SweTherms produktprogram för fjärrvärmecentraler. SweTherm är ett Svenskt fabrikat som tillverkas i Gävle. Fabrikatet har funnits i 10 år och värmeväxlarna har en ojämförlig flexibilitet med oslagbara returtemperaturer.

Sortimentet erbjuder både prefabricerade fjärrvärmecentraler och lösa värmeväxlare. Med egna patenterade lösningar kan vi erbjuda kunden lite mer.

Läs mer på SweTherms hemsida.

Sortiment

Lösa eller prefabricerade centraler. Programmet omfattar prefabricerade fjärrvärmecentraler och tillbehör inom segmenten:

  swethermvegalogo swethermvaxlare
 

 

Exchange

Vega Energi erbjuder en nyckelfärdig paketlösning för utbyte av fjärrvärmecentralen.

BEKVÄMT OCH NYCKELFÄRDIGT
SMART – SNABB – SÄKER

Ett totalkoncept med fasta priser för fjärrvärme till fastigheten. Läs mer här

Tillbehör

Tillbehör som kan användas för att komplettera din befintliga fjärrvärmecentral eller när du vill bygga på plats. Exempelvis rördelar, mätsträckor, VVC-kit, Shunt m.m. Läs mer här

Supporttjänster

Vega Energi har lång erfarenhet av fastighetstekniska utredningar, analyser, installation och förvaltning och står gärna till med tjänst med följande tilläggstjänster. Inventering med analys, driftsättning av undercentral, intrimning – energioptimering, förvaltning m.m. Läs mer här

Klicka här för att kontakta oss.

Tillbaka