Jobba hos oss

Brinner Du för utveckling av den svenska energibranchen?

Vi söker

Marknaden för energi är i ständig förändring. Branschen behöver nytt och friskt ”blod”. Vi kommer att vända upp och ned på gamla föreställningar om funktioner, effektivitet och ekonomi inom energisektorn. Inom Vega Energi är målsättningen klar. Vi skall vara med i förändringarna och utvecklingen på den svenska marknaden och vara kompetens och en viktig del för branschens kunder och leverantörer.

För att hjälpa oss att driva utvecklingen framåt söker vi dig som är utåtriktad och positiv med hög servicegrad. Du gillar att ge ”järnet” och att ha kul på jobbet, men med den rätta inställningen, nämligen nöjda kunder. Andra drivkrafter är att göra lönsamma affärer, arbeta i team och att stimuleras av ovana men intressanta arbetssituationer.

På Vega Energi kommer du att få en mycket självständig roll, med eget projekt- och kundansvar. Vi är en modern organisation, och det är bland annat våra enskilda medarbetarnas initiativ som driver oss framåt. Vi tror helt enkelt att frihet och eget ansvar utvecklar. Och kan vi få dig att utvecklas hos oss kommer Vega Energi också att växa som företag.

GRUPPLEDARE INGENJÖR FASTIGHET & ENERGI SÖKES

GRUPPLEDARE INGENJÖR FASTIGHET & ENERGI SÖKES

Klicka här för att läsa mer

PLATSCHEF – ARBETSLEDARE OFFENTLIGA LOKALER

PLATSCHEF – ARBETSLEDARE OFFENTLIGA LOKALER

Vi behöver nu en Platschef-Arbetsledare som är med och ger drivkraft åt företaget och våra utvecklingsmål.
Klicka här för att läsa mer

DRIFTTEKNIKER – OFFENTLIGA LOKALER

DRIFTTEKNIKER – OFFENTLIGA LOKALER

Vi behöver nu en drifttekniker som är med och ger drivkraft åt företaget och våra utvecklingsmål.
Klicka här för att läsa mer

Vi söker kontinuerligt efter kompetenta och engagerade medarbetare. Kontakta oss, så kan vi informera om vårt aktuella behov.

Klicka här för att kontakta oss.